Warning: opendir(/var/www/vhosts/nauka.pila.pl/nauka.pila.pl/nowa.nauka.pila.pl/wp-content/cache/db/remaining//10a/518): Failed to open directory: No such file or directory in /var/www/vhosts/nauka.pila.pl/nauka.pila.pl/nowa.nauka.pila.pl/wp-content/plugins/w3-total-cache/Util_File.php on line 133

Warning: opendir(/var/www/vhosts/nauka.pila.pl/nauka.pila.pl/nowa.nauka.pila.pl/wp-content/cache/db/singletables//0a6/251): Failed to open directory: No such file or directory in /var/www/vhosts/nauka.pila.pl/nauka.pila.pl/nowa.nauka.pila.pl/wp-content/plugins/w3-total-cache/Util_File.php on line 133

Warning: opendir(/var/www/vhosts/nauka.pila.pl/nauka.pila.pl/nowa.nauka.pila.pl/wp-content/cache/db/singletables//ff3/6c4): Failed to open directory: No such file or directory in /var/www/vhosts/nauka.pila.pl/nauka.pila.pl/nowa.nauka.pila.pl/wp-content/plugins/w3-total-cache/Util_File.php on line 133

Warning: opendir(/var/www/vhosts/nauka.pila.pl/nauka.pila.pl/nowa.nauka.pila.pl/wp-content/cache/db/singletables//869/030): Failed to open directory: No such file or directory in /var/www/vhosts/nauka.pila.pl/nauka.pila.pl/nowa.nauka.pila.pl/wp-content/plugins/w3-total-cache/Util_File.php on line 133

Warning: opendir(/var/www/vhosts/nauka.pila.pl/nauka.pila.pl/nowa.nauka.pila.pl/wp-content/cache/db/singletables//e09/d2f): Failed to open directory: No such file or directory in /var/www/vhosts/nauka.pila.pl/nauka.pila.pl/nowa.nauka.pila.pl/wp-content/plugins/w3-total-cache/Util_File.php on line 133

Warning: opendir(/var/www/vhosts/nauka.pila.pl/nauka.pila.pl/nowa.nauka.pila.pl/wp-content/cache/db/singletables//76f/0c5): Failed to open directory: No such file or directory in /var/www/vhosts/nauka.pila.pl/nauka.pila.pl/nowa.nauka.pila.pl/wp-content/plugins/w3-total-cache/Util_File.php on line 133

Warning: opendir(/var/www/vhosts/nauka.pila.pl/nauka.pila.pl/nowa.nauka.pila.pl/wp-content/cache/db/singletables//736/301): Failed to open directory: No such file or directory in /var/www/vhosts/nauka.pila.pl/nauka.pila.pl/nowa.nauka.pila.pl/wp-content/plugins/w3-total-cache/Util_File.php on line 133

Warning: opendir(/var/www/vhosts/nauka.pila.pl/nauka.pila.pl/nowa.nauka.pila.pl/wp-content/cache/db/singletables//b7f/66d): Failed to open directory: No such file or directory in /var/www/vhosts/nauka.pila.pl/nauka.pila.pl/nowa.nauka.pila.pl/wp-content/plugins/w3-total-cache/Util_File.php on line 133

Warning: opendir(/var/www/vhosts/nauka.pila.pl/nauka.pila.pl/nowa.nauka.pila.pl/wp-content/cache/db/singletables//b80/84d): Failed to open directory: No such file or directory in /var/www/vhosts/nauka.pila.pl/nauka.pila.pl/nowa.nauka.pila.pl/wp-content/plugins/w3-total-cache/Util_File.php on line 133

Warning: opendir(/var/www/vhosts/nauka.pila.pl/nauka.pila.pl/nowa.nauka.pila.pl/wp-content/cache/db/singletables//61f/cc0): Failed to open directory: No such file or directory in /var/www/vhosts/nauka.pila.pl/nauka.pila.pl/nowa.nauka.pila.pl/wp-content/plugins/w3-total-cache/Util_File.php on line 133
KUCHARZ – CK Nauka Piła
Menu Zamknij

KUCHARZ

KUCHARZ

KURS  KWALIFIKACYJNY W ZAWODZIE   KUCHARZ

  • Jedynym warunkiem przyjęcia na kurs jest ukończone 18 lat, nieważne jakie masz dotychczasowe wykształcenie!
  • Można jednocześnie uczęszczać do Liceum Ogólnokształcącego dla Dorosłych i uzyskać wykształcenie średnie jak również  tytuł technika.
  • Czas trwania kursu:1 rok / 2 semestry
  • System zajęć: weekendowy – zajęcia co dwa tygodnie w piątki i soboty

Ukończenie kursu umożliwia przystąpienie do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie fryzjer, przeprowadzanego przez Okręgową Komisję Egzaminacyjną.

  • -opłata miesięczna 200 złotych

Kwalifikacja: HGT.02 Przygotowanie i wydanie dań
 

Czego uczysz się na zajęciach?

  • organizowania działalności gastronomicznej,
  • klasyfikowania żywność w zależności od trwałości, pochodzenia, wartości odżywczej i przydatności kulinarnej
  • rozróżniania urządzeń stanowiących wyposażenie pomieszczeń magazynowych
  • stosowania receptur gastronomicznych
  • rozróżniania metod i technik sporządzania potraw i napojów
  • dobierania surowców do sporządzania potraw i napojów

Możliwości zawodowe

  • absolwent kursu kształcącego w zawodzie kucharz może podejmować pracę w zakładach gastronomicznych.

Kontynuując korzystanie z witryny, zgadzasz się na stosowanie plików cookie. więcej informacji

Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Więcej informacji znajdziesz w Polityce prywatności.

Zamknij